Fri Frakt
I hela Stockholm
Snabba Leveranser
Trygg betalning
med Klarna och Swish

Om oss

 

 

Vi importerar våra rosor direkt ifrån Holland och har lagt stort fokus på kvalité och pris. Med kunskap och en familj som har över 25 års erfarenhet inom blomsterhandeln är vi helt fria från mellanhänder och kan därför pressa ner marknadspriserna för rosor.

Affärsidén skapades då vi började ifrågasätta varför marknadspriset på rosor var så dyrt. Vi kom fram till var att alla företag som säljer rosor har höga omkostnader; fysiska butiker, höga hyror, dyr personal och mellanhänder.

Detta har lett till att priset för en kvalitetsros kostar mellan 90-120kr på marknaden. De företag som säljer rosor, säljer även andra blommor. Det vi har gjort är att nischa in oss på endast rosor och kan på så sätt hålla en hög standard & kvalité till ett bra pris!

Våra visioner är:

  • Att skapa en konkurrens bland de dyra blomsterföretagen genom att specialisera oss på ett område; rosor.
  • Att våra kunder alltid ska känna sig trygga utan några frågetecken när de handlar i vår butik.
  • Att erbjuda kunden rosor som håller en bättre kvalité, ett bättre pris och en bättre service.

Vi vill förse våra kunder med all information om hur långa rosorna är, hur stora huvuden rosorna har och vad det faktiska priset är. Vi importerar våra rosor direkt ifrån Hollands auktioner utan mellanhänder. Detta bidrar till att vi kan erbjuda färska rosor till det bästa priset.

 

 

 

Kevin Cederberg VD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen